onsdag 26 september 2012

Mer Zephyr från Prima

Jag har fått förmånen att riktigt frosa i alla fina papper från serien Zephyr som är en av Primas nyheter i höst. Det är som jag skrivit tidigare en glad och färggrann serie papper som jag älskar!

Även idag ska jag först visa en layout som jag har gjort...

 Jag har använt mig av ett färgkort och en kopia i svart/vitt för jag tycker att det blir en fin effekt på layouten.

 Lager på lager med olika papper, både cardstock och mönstrade samt sydda sömmar på symaskinen gör att det ser välarbetat ut. Jag har här gjort en egen tag av en bit av en Primaförpackning som sticker upp bakom fotot.

 Jag stansade ut vimplar med en dies från Cherry Lynn design och dekorerade dem med små söta hängen från Prima.

Just nu älskar jag stickers och här har jag använt färdiga ord och bokstäver från Prima.Jag har även dekorerat en liten canvastavla med dessa fina papper...

 Jag klistrade först fast ett mönstrat papper som jag sedan målade över tunt med vit Gesso därefter byggde jag upp ett hus och lite annat med små bitar av det mönstrade pappret.

 Jag ritade lite här och där med en svart penna och stämplade med små fina stämplar från My Minds Eye. Den vita fjärilen stansade jag ut med en dies från Cherry Lynn Design.

Jag stämplade även med bubbelplast och  vit Gesso. När Gesson torkat penslade jag på lite Glimmer Glam för att få det lite glittrigt. Jag klistrade sist fast små söta dekorationer från Prima.

 Det blev en härligt glad tavla!:)
Jag har använt följande material:

Cardstock: Orange, vitt och rosa
Mönster papper: Prima Zephyr

Dekorationer: Alla dekorationer är från Prima
Bokstäver: Prima Zephyr
Dies: Cherry Lynn Design 
Färg: Gesso, Glimmer Glam och rosa akrylfärg

Jag önskar er alla en härlig dag!

// Hegu♥

Inga kommentarer: