torsdag 21 april 2011

Knasigt barn och färgglada papper

Jag har scrappat med färgglada, härliga papper från Fancy Pants Designs och deras Beach Babe collection. Papprena är tjocka och dubbelsidiga och går förstås alldeles utmärkt att använda till annat än till strandfoton! Till exempel till knasiga foton på knasig dotter, som är utspökad i knasiga brillor... ;-)

Här ritade jag en vågform på fri hand och klippte itu en bit av det rosablommiga pappret. Sedan drog jag isär de två delarna och placerade en bit av det randiga pappret däremellan. Jag använde även en bit randigt papper högst upp och knöt fast en bit band precis i skarven mellan de två papprena. Min journaling skrev jag sedan längs ytterkanten av min rektangel. Jag har förresten sprayat lite lätt med rosa glimmer mist över bakgrunden också.De bokstavsstickers som hör till kollektionen från Fancy Pants är jätteläckra och har lite fina snurklor på versalerna.Material:
Mönstrat papper: Fancy Pants Designs, Beach Babe Collection, Tropical #1122 och Beach Bound #1121
Bokstavsstickers: Fancy Pants Designs, Beach Babe Collection, #1144 Alpha
Färg: Tattered Angels, Glimmer Mist
Blomma: Prima Marketing, Melange Pink #537579
Band: scroll #70351

Jag hoppas att ni alla får en toppenbra påskhelg!
Anna

1 kommentar:

Monica sa...

Jätteläckert LO! Har precis lagt en order på dessa papper och nu blev jag SÅ inspirerad av att skapa massor när de kommer hem :) Tack för det och glad påsk!