torsdag 31 mars 2011

Rock'n'Roll...

En av höstens stora händelser här hemma var när vi fick se Minimello på TV, för Linus inskickade figur Rockis var nämligen med och tävlade. Spänningen var enorm när det var dags för Rockis att tävla och det var en väldigt exalterad kille vi hade här hemma i soffan. Mamman var också ganska uppjagad och fällde en och annan liten tår, måste jag erkänna... =)

Jag har ibland riktigt svårt för att scrappa foton från tillfällen som verkligen betyder något. Jag scrappar oftare rena vardagsfoton, där kanske inte ens texten hänger ihop med just det fotot jag använder. Därför känns det extra kul att jag nu lyckats scrappa bilderna från Rockis framträdande i TV-rutan och papprena från My Mind's Eye passade perfekt att använda.

Precis som på det ena kortet jag visade förra veckan så klippte jag ut ett par av gitarrerna, mrn här la jag bara 3D-lack på den ena.


Jag sprayade bakgrunden med lite mist och stämplade små stjärnor här och där. Den söta stjärnstämpeln kommer från Hot Off The Press, Små ord och figurer.


Bokstäverna till titeln skar jag ut från ett av de mönstrade pappren.


Material
Mönstrat papper: My Mind's Eye Good Day Sunshine Writing on the Wall Paper ((#GDS109), Not So Bad Plaid Paper (#GDS106) och Rock On Paper (#GDS107)
Stämpel: Hot Off The Press, Små ord och figurer
Spets: Prima (#534998)

Jag hoppas att ni får en bra dag!
Anna

1 kommentar:

Hegu sa...

Men vad häftigt...vilken upplevelse!!:) Layouten är supertuff och speglar verkligen känslan ni hade när programmet gick...