onsdag 7 november 2012

Minialbum

Jag har fått låna en låda med gamla foton som jag har scannat. Jag tycker gamla foton är vackra och eftersom de är svartvita är de enkla att använda till diverse pyssel. Det blev ett minialbum som både är roligt att göra och en uppskattad present att ge bort. Bra tips inför jul, tex till far- och morföräldrar!
Stommen till minialbumet har jag stansat ut med Sizzix Bigz Pro Die Album Brackets och de passar till Sizzix stora maskin. Var väldigt smidigt och gick snabbt!   

Alla papper och dekorationer i albumet är från Primas serie Romance Novel förutom metalldekorationerna som är från Vintaj som fjärilen på den här bilden. Vintaj är små metalldekorationer som man själv kan embossa med en embossingfolder. Sedan slipar man lite på dem och eventuellt måla med lite färg på så får man väldigt fina dekorationer.
Nycklarna på den här bilden är också Vintaj. Kuvertet och brevet i är också från Prima, det är ett ark papper som hör till serien Romance Novel. 
Även klockan är från Prima och urtavlan och visarna är separata så att man kan ställa in den tid man vill visa, tex om man gör ett album till en lite nyfödd! 

Ha det gott!
Karro

Inga kommentarer: