onsdag 10 oktober 2012

Ett scrappat skolfoto

Nu när hösten har kommit så gissar jag att många har nya skolfoton på sina barn att scrappa. Så fort jag såg Primas nya papper Harlequin i serien Romance Novel Collection så kännde jag att det ville jag ha till min dotters skolfoto...och så blev det...
I år fick vi hem ett svart/vitt foto som passade ljuvligt bra till de nya fina papprena. Jag har använt tre papper från Prima och ett rosaprickigt från My Minds Eye. Eftersom det är lite gammeldags känsla över dessa papper så ville jag rugga upp kanterna lite och det gjorde jag som vanligt med min lilla rosa maskin Distrezz-it-all från Zutter. Jag älskar denna lilla maskin...man trycker på en liten knapp och drar pappret igenom fåran fram-och tillbaka. Lätt som en plätt!!


Jag färgade in den uppruggade kanten med svart stämpelfärg och sydde en dekorerande söm runt om med symaskinen. Jag gillar när det blir många lager med papper...


Jag dekorerade layouten med vackra dekorationer från Prima och små textstickers från My Mind Eye.


Chipboardbokstäverna och siffran hittade jag i min byrålåda och de färgade jag in med Glimmer Mist i färgen Graphite.Jag har använt följande material:

Cardstock: Rosa
Mönster papper: Harlequin, Love Story och Bookplate från Romance Novel Collection, Felicity från Rosarian Collection samt Lavender Cutie Pie från My Minds Eye.
Dekorationer: Alla dekorationer är från Prima och textstickers är från MME.
Bokstäver: Gamla från byrålådan
Färg: Glimmer Mist Graphite

Jag önskar er alla en riktigt fin höstdag!

// Hegu♥

Inga kommentarer: