onsdag 20 juli 2011

Överlevnadskit

Alla har inte turen att kunna vara långlediga under sommaren och då kan man behöva ett litet överlevnadskit brevid datorn när dagarna blir lite långsamma.
Askarna är vikta på frihand i cardstock. Ett tips är att göra en ritning innan och räkna ihop alla mått, speciellt om ni gör det en sen kväll och är lite trött. Annars är det lätt att man tex glömmer att asken behöver en botten... Alla papper är från My Minds Eyes seria Alphabet soup.På ena kortsidan har jag satt en lite instruktion.Överlevnadskitet börjar med en liten motivationsbok om sommarplågor som knott, regn, solsveda och fästingar. Inte så illa att sitta inne på kontoret då! Den lilla boken är gjord med French flair classic och french flair scalloped nesting dies.På framsidan har jag vikt en liten ask och dekorerat med blommor och band från Prima. Asken är måttad efter en tablettask och gjord några millimeter större.På andra kortsidan sitter ett litet sockertorn med pastiller.I stora asken gömmer sig den stora godispåsen! :) Sista stoppet!

Material:
Papper: My Minds Eye Alphabet Soup Baby blocks "AS1010, Superstripes #AS1006 och Star Bright #AS1005. Oranange, blå och röd cardstock.
Stansar: Cherry Lynn Design SM Leaves 2, French pastery kakpapper & Butterfly Bundles. XL12 French Flair Classic & XL13 Scalloped LG stackers nesting dies. Små tags från Cuttlebug.
Blommor och band från Prima. Svart band runt tablettasken #70253 och orange band #70324.

Trevlig sommar!
/Karro

Inga kommentarer: