tisdag 22 mars 2011

Och nu har vi kommit till de sista 2 DT medlemmarna

Då var det tisdag igen och det är nu dags att presentera de sista två DT medlemmarna i vårat TEAM Engströms.

Det har varit så fantastiskt roligt att få vara en del i denna urvals processen och se alla de underbara alster som ni sänt in till oss. Det har varit svårt att bara välja ut ett fåtal medlemmar då man skulle vilja ha er alla med, men det är ju omöjligt tyvärr.

Vi vill tacka för all er som har sökt, vi har sparat alla era ansökningar och det är inte omöjligt att det kommer att hända att vi kommer att plocka in några gäst designers under året, för det finns så fantastiskt många duktiga scrappare ute i detta landet!

Och nu till de sista 2 medlemmarna :-)

Den första är:
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Får jag presentera Helen Lillieborg aka HeguDetta skriver Helen om sig själv:

Jag heter Helen Lillieborg och kallas för Hegu i scrappvärlden. Jag är en glad tjej på 40 år som bor med min man och två små döttrar i ett kedjehus i Sollentuna, norr om Stockholm. Mitt största intresse är scrapbooking och kortmakeri. Sommaren 2006 upptäckte jag denna underbara hobby som har tagit en stor plats i mitt liv. Jag sitter i stort sett varje kväll en stund vid mitt pysselbord och scrappar. Jag har mängder med idéer och en stor skaparlust!

Vill ni läsa mer om mig och se vad jag gör så titta in i bloggen...
http://helenskreativarum.blogspot.com/

Jag har en väldigt blandad stil och gillar att testa nya saker. Jag gillar utmaningar...ser det som ett sätt att utvecklas. Om jag själv får välja så scrappar jag gärna med klara starka färger eller naturtoner. Mina favoritdekorationer just nu är band & spets, knappar, bling och metalldekorationer. Häftapparaten och symaskinen används flitigt på mina alster liksom stämplar i alla dess former.
Jag är inte rädd för att utmanas och testa nya tekniker.

Och så har vi den 5:e och sista nya DT medlemmen ett varmt välkommen till:

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Helena Påhlsson aka alfons10elias


Detta skriver Helena om sig själv:Hej !

Jag heter Helena Påhlsson men kallar mig alfons10elias i cyberrymden. Jag är snart 40 år, mamma, deltidsarbetande, fru, scrappare, dt-medlem och kursledare på Scraproom, Inspiratös på Swescrap.

Jag har scrappat i nästan exakt 5 år. Ska väl inte säga att jag scrappar varje dag men nästan. besöker forum, läser bloggar mm. Jag är väldigt förtjust i att åka på träffar. Från början var scrappandet ett sätt att bevara minnen men allt eftersom har det växt till att fylla fler behov hos mig. Kreativitet, färg och form, avkoppling, utmaningar mm. .

Jag scrappar mest LO men är barnsligt förtjust i minialbum och det blir några stycken om året.

Här kan ni se mer vad Helena skapat i sin blogg: http://www.helenaspysselplace.blogspot.com/Ett varmt välkommen till vårat TEAM vill jag nu önska alla 5 tjejer och våran vikarie Karolina.

Kram Anna-Lena aka Hönan
DT Engströms Artstudio AB

2 kommentarer:

allram/ Jenni sa...

Jättegrattis!!!!!

Anonym sa...

GRATTIS tjejer (och Engströms)