måndag 28 februari 2011

Sportlovsvecka=Pysselvecka

Ny vecka och Måndag så härligt det känns. Och här i Dalarna har vi sportlovs ledigt denna veckan vilket är ännu härligare :-)

Jag har många planer för pyssel denna veckan, bara att hoppas att barnen vill som jag ;-)

Igår avslutades ansökningstiden till DT platserna här hos oss. Vi har nu det gigantiska arbetet framför oss att gå igenom och lyckas välja ut vilken eller vilka som ska få en plats hos oss.

Jag kan bara säga att wow så många duktiga scrappare vi har här i Sverige. Det kommer inte att bli lätt detta. Jag lovar att vi kommer att höra av oss och berätta så snart vi har lyckats gå igenom alla bidrag.


Jag inleder veckans pyssel med ett träd från Tattered Angels som även är Glimmer Mistad.

Har Glimmr Mistad en bakgrund med göna och blåa Mister.

Sedan har jag stämplat med Heidi Swapps stämpel kollektion från Tattered Angels. Till sist ett träd även det från Tattered Angels.

Har använt mig av en bit corrugated cardboard som bakstycke till kortet och alla kanter har jag distressat med hjälp av Zutters nya Distress it All. Den är så härligt lätt att använda och ni har väl inte missat att den nu finns att beställa i förbeställnings kategoring ;-) Den förväntas komma in under mars.

Så vad har ni för Sportlovs pyssel pågång under veckan??? Själv har jag en luftballong på planeringsstadiet, det kommer bildbevis jag lovar ;-)

Kram Anna-Lena aka Hönan
DT Engströms Artstudio AB

2 kommentarer:

Kattiz sa...

Kortet blev kanon, riktigt läckert träd :)

Millas blogg sa...

Vilket underbart träd och vad spännande men svårt det måste vara att gå igenom alla ansökningar!

Kram Milla