tisdag 30 september 2014

Månadsutmaning för oktober, årets viktigaste tävling!!!

Den här månaden är temat för tävlingen Rosa Bandet och detta blir årets viktigaste tävling! Vi vill tillsammans med er hjälpa till att stödja insamlingen till bröstcancerfonden. För varje bidrag som kommer in till oktoberutmaningen kommer vi på Engströms att skänka 10kr till bröstcancerfonden. Så kom igen nu och pyssla och utmana era vänner!


Reglerna är enkla! Skapa nått med ett ett rosa band på! Det får vara layouter, kort, alter eller project life sidor. Bidragen ska vara nyskapat och får inte ha varit med i någon annan tävling tidigare.

Tävlingen pågår från idag 1:a oktober fram till 31:a oktober kl 23.59. 
Du bloggar ditt bidrag på din blogg och länkar i kommentarsfältet i detta inlägg. Har du ingen egen blogg så mailar du in ditt bidrag till info@engstroms.se.

Vinnaren får en uppsättning av Survivor Bra dies från Cherry Lynn Design.


Lycka till och pyssla på! 

Information om Rosa Bandet (hämtar från Cancerfonden) 
Syftet med Rosa Bandet-kampanjen är att bekämpa cancer genom att finansiera forskning, sprida kunskap om bröstcancer och bedriva påverkansarbete. Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj pågår 1-31 oktober. I år genomförs kampanjen för tolfte året i rad. Inför årets kampanj hade Rosa Bandet sedan starten 2003 samlat in 452 miljoner kronor.

Var nionde kvinna drabbas

Varje år får cirka 7 500 kvinnor beskedet att de har bröstcancer. Det innebär att minst var nionde kvinna drabbas någon gång i livet. Antalet bröstcancerdiagnoser i Sverige ökar, men samtidigt blir dem som överlever allt fler. På 1960-talet levde cirka 50 procent av bröstcancerpatienterna i Sverige tio år efter diagnos och behandling. I dag är siffran cirka 80 procent. Cancerfondens mål är att ännu fler ska överleva – ett mål som bara kan bli verklighet genom framgångsrik forskning.

1 kommentar:

Anonym sa...

Finns det ingen vinnare i september månads utmaning?