måndag 12 december 2011

Teburk

Hej på er!
Jag gör som Helena i sitt förra inlägg och tipsar om en bra och enkel gåbortpresent. Mina kära bokcirkeltjejer ska i år få en snygg teburk med en teprovning i. Jag har köpt fyra sorters te och vi får prova oss igenom på kommande bokcirklar vilket som var bäst.

Jag har klätt in en plåtburk med papper från Prima som jag har distressat för att de ska få en vintagelook. På det har jag fäst ett hjärta som är utstansat med stans från Cherry Lynn och som jag har målat med glimmer glam. Jag brukar spara både kartonger och brukar av olika slag för man vet aldrig när de kan komma till pass. De runda burkarna till bakpulver och vaniljsockerburkarna är också perfekt om man bara vill ge bort en sorts te eller som en del i en presentkorg.
När jag måttade papret så saknades det ynka 2cm för att det skulle nå hela vägen runt burken. Vanligtvis brukar jag skarva och försöka dölja skarven med dekorationer. Men den här gången valde jag att göra en dekoration av den istället som påminner om en korsett. Bakom har jag satt ett papper i matchande färg och lite spets.

Material:
Papper: Prima Saint Nick Christmas Story #1345,Tinsel #1348, Garland #1351 och Yule Tree #1352
Cherry Lynn hjärta
Distresser
Glimmer Glam från Tattered Angels
Spets och band från Prima

Eftersom detta är mitt sista schemalagda inlägg före julafton önskar jag er alla en fröjdefull jul! //kram Karro

1 kommentar:

Katarina sa...

Du har så många fina ideer. Alltid nytta med dina saker.