tisdag 8 februari 2011

Tattered Angels på CHA

Idag tänkte jag visa lite från Tattered Angels monter och berätta lite vad vi fick göra på den kurs vi gick för Tattered Angels.En av de roligaste nyheterna hos Tattered Angels är deras Color Connection samarbete med Prima, Pink Paislee och House of Three.

Samarbetet går ut på att Tattered Angels kommer att ta fram en eller flera förpackningar med Glimmer Mist, Glam och Glaze som kommer matcha en eller flera pappers serier hos de företagen.

Prima finns ju som ni vet redan hos oss och nu snart även Pink Paislee, med underbart härliga papper.På lördagen, mässans första dag gick vi en kurs för Wendy som är ägaren och grundaren av Tattered Angels. Här fick vi under 2½ timmer lära oss masssor av olika tekniker med Glimmer Mist, så roligt och så färg sprakande, kan även berätta att Stigs byxor glittrade vackert av Glimmer Mist med efter kursen ;-) ha, ha...

Jag lovar att jag kommer att visa många av de roliga teknikerna här på bloggen nu snart, det finns så mycket roligt att lära med dessa underbra färger :-)


Kan berätta att min nya stora kärlek näst efter Glimmer Mist är Glimmer Glam ;-)

Och nu lite inspiration från deras monter.

Här är en Glimmer Mistad sida från Prima, en canvas sida.
Och nedan en liten canvas bok.


Papper och färgerna som ingår i Color Conections med Pink Paislee.

Ser ni vimplarna, de såg man på många ställen;-)

Vimplar härligt infärgade i plast med Glimmer Glam och Glaze, så snygga.


Ram målad med Glimmer glam.


Att altra en råttfälla kanske man skulle göra :-)


Mera Prima canvas.

En Glimmr Glamad vas.

Och en häst :-)

Ett minialbum från Tattered Angels (finns redan nu hemma ;-) )


Ännu en vimpel i plast.
Detta var vad vi såg hos Tatterd Angels. Det som är påväg hem från dem just nu är lite nya färger (så härliga kan jag lova) och några nya stämpel set.
Sedan vill jag påminna er om att det redan finns en hel del roligt från Tattered Angels som vi fick in innan vi åkte. Härliga dekorationer, minialbum och roliga tillbehör, så ta en titt i shopen på allt roligt i väntan på lite nya vårfärger.
Lämnar er med en video med Hedi Swapp där hon visar en rolig teknik med att färga in ditt papper med Glimmer Mist.

Kram
Anna-Lena aka Hönan
DT Engströms Artstudio AB

Inga kommentarer: