torsdag 4 september 2008

Quick Quotes

Har ni sett vilka underbara papper som kommit!!!

När Katarina kom hem från CHA och hade dessa med sig så jublade jag. Jag älskar att scrappa i svart och vitt just nu, och effekten av en accentfärg eller två är underbar till dessa mönstrade papper.

Från Quick Quotes kommer 3 olika produkter.

Papper
Powder Puff Stämpeldynor
BIG HONKIN, Canvas klädd ChipboardPAPPER

Papprena är Tjocka och dubbelsidiga och finns i 5 olika mönster.

Till detta finns ett underbart Diecut ark men journaling rutor, swirlar och 2 text rader. Underbart lätta att sätta fast på sin sida och du har snabbt ett härligt resultat.


Här är de underbara papprena:

IR 100

IR 200

IR 300

IR 400

IR 500

IR 600 / Diecut ark

Och så klart har vi testat dessa underbara papper.

Pirat LO: Papper IR 500, Diecut swirl och en journaling rutan från ark IR 600.
Döskalle utskuren med Cricut.So dear to my heart
Papper: IR 300 & IR 500
Diecut rubrik IR 600. Cardstock Warehouse
Prima blommor
Brads: Hot of The press
Band: Hot of The press


Powder Puff Stämpeldynor

Nästa roliga nyhet är dessa underbara stämpeldynor. De är lika stora som en vanlig stor stämpeldyna men kostar som en liten, kan man säga. Med sin unika design där botten är svängd så kommer du åt att färga in även på trånga ställen. Den täcker fantastsik bra och är perfekt att använda till att färga in kanter för en mera shabby stil när du skapar kort eller LO:er.

Dynorna finns i 12 färger.
Eller den mycket prisvärda förpackningen med alla 12 färger i en låda.
BIG HONKIN CANVAS CHIPBOARD

Sista produkten är den underbart stora Chipboarden Big Honkin. Arket med Canvasklädd chipboard mäter 30 x 50 cm så då kanske ni förstår hur underbart stora dessa är att jobba med.

Den canvas klädda ytan färgar du lätt in med Powder Puff dynorna där du kan leka fram många roliga effekter bara genom att färga in och sedan stämpla uppe på. Eller genom att klä in chipboarden med papper.Vad gjorde jag med mitt Chipboard ark då? Jo allt detta!

Tag och stjärna
Tagen är infärgad med Powder Puff dynorna samt olika stämplar.
Tag och Hjärta
Tagen är infärgad med Powder Puff dynor sedan så skar jag till en bit Prima papper och limmade ditt. Även hjärtat är infärgat med dynor, för att få extra liv i den har jag stämplat swirlar i en mörkare rosa nyans.
Stjärna
Infärgad med en gul och brun nyans Powder Puff. Sedan har jag stämplat med en textstämpel i svart/midnight Confession för att få eget mönster. För att lyfta fram texten lite mer en Prima blomma med tryck text.

Blomma & Knapp
Måna av figureran går att kombinera detta är en blomma som är infärgar och sedan stämplad med weirlar för ett eget mönster. Knappen har jag klätt med Papper från Melissa Franses. En liten Charm nöp jag av ögglan på och limmade fast den.

Blomma
Infärgad med dyna i ytterkant. I mitten klädd med papper. Även här en liten Charm.

Hjärta och cirkel
Här och var på arket blir det små bitar över, och även dessa ville jag spaar, här är det cirkel den lilla som jag satt efter kanten med ett band. Hjärtat infärgat och stämplat på. Canvas tavlan är en egen som jag hade hemma men även den fungerade toppen att färga in med Powder Puff dynorna. Papper Melissa Franses

Stort Hjärta och Stor Photo ancor
Även här en Egen Canvas tavla infärgad med dynorna, klädd med Julpapper från Flair Design, Hjärtat är infärgad med en röd egen dyna samt emossad för en blankare yta.

LO med jätte swirlen och foto hörn
Och till slut så hade jag en jätte swirl kvar 2 fptp hörn och en rektangulär figur. Så det fick bli en underbart rosa och somrig LO.


Hoppas att jag kunnat ge er lite inspiration nu på vad som kan skapas av dessa underbara produkter.

Hoppas att solen kommer och vi får ett underbart slut på denna första höstvecka i september.

Kram

Anna-Lena
Inspiratör

Inga kommentarer: