torsdag 25 september 2008

Nyheter i Shopen

Ni har väl varit in i shopen och kikat??? Där finns det nu massor av nyheter under nyhetskategorin. På Formex kunde vi visa upp en ny produkt som några av er kanske sett oss demonstrera på mässor tidigare, detta företag kan vi nu även erbjuda er företag, nämligen Flower Soft.

Flower Soft är enkelt förklarat som sönder smulade blommor/blompulver. Med hjälp av lim kan du dekorera redan färdiga kort stommar eller själv stämpla upp motivet och sedan måla det och sedan dekorera med Flower Soft, detta är så skoj och blir så fint. På måndag kommer vi att presentera mera bilder och en liten artikel om hur du använder Flower Soft.

Vill du läsa mer om Flower Soft så finns det en artikel på Scrapbbokingportalen från Formex.


Bland nyheterna finns också nyheter och påfyllning från Prima. Måste slå ett slag för de underbara clearpaintables. Ta en titt under nästa vecka här på bloggen så kommer jag visa lite mera inspiration med dessa underbara papper.Papper
Christmas Rub-ons
Clear Stamps
Clear Paintables

Så ta en titt i webbshopen, nästa vecka lovar jag att uppdatera mer mer rolig inspiration. Samt en litet artikel om hur du använder Flower Soft för att skapa en vacker och romantisk bröllops LO.
/Anna-LenaInga kommentarer: