fredag 22 februari 2013

Mer Lifetime från Prima

Idag har jag skapat med Primas fina kollektion Lifetime igen. Passar helt utmärkt till familjekort mm. 

Den här gången valde jag att göra Layouten direkt på ett av mönsterpapperen för jag tyckte det passade så bra. Det blev som en liten anslagstavla. Tagen med "Smile" + "Familj" klippte jag ut från ett annat mönsterpapper med flera tags och ord på -perfekt!  Blingswirlen på vänstra sidan av kortet är även den från Prima

Än en gång har jag använt mig av Washitape stämplarna, den här gången med rött bläck. Dom som är i lite svagare nyans är helt enkelt "andra stämplingen" utan att ta ny färg. Smile-tagen är fastsatt med dom nya bradsen från Prima som ser ut som skruvar mm.

Ugglan är från trädekorationerna, finns flera olika askar med massor av snygga dekorationer i. Räcker länge alltså! Här syns oxå hur jag lekt lite med tagen som det står familj på. Det stod ju "family" från början eftersom det är engelska, men så såg jag arket med Primas bokstavsstickers och kom att tänka på hur enkelt det skulle vara att skriva "j" istället för "y" och så gjorde jag det. För att få lite enhet så satte jag alltså över ett par extra bokstäver. 

Blev väldigt förtjust i den här serien faktiskt. Trodde först när jag såg den att den skulle bli jättesvår att scrappa med så jag planerade att göra mest mixed media med den, men sen när jag började plocka lite med papper mm så sprutade idéerna.... så det kan bli! Som sagt - perfekt till familjekort mm! 

/Lisa

Inga kommentarer: