tisdag 11 maj 2010

Vad vill ni se för tutorials?

Jag håller på att planera inför flera filmningar av Tutorials, och undrar nu vad vill ni se?
Är det några tekniker, hur du gör o.s.v. Vad behöver ni veta är det något med Cuttelbugen, BIA:an, Glimmer Mist eller annat Scraprellaterat. Önska så jag vet vad ni vill se!

Lämna en kommentar här under och bland er som är med och önskar lottar jag ut en RAK som jag skickar till er. Ni har t.o.m Torsdag på er så skickar jag RAK:en på fredag.

Så önska på nu!

Kram Anna-Lena aka Hönan
DT Engströms Artstudio AB

6 kommentarer:

sara sa...

jag skulle vilja lära mig om hur man får krackeleringsfärg att bli snyggt

MarMilS sa...

Hej! VÄldigt nyfiken på hur man får glimmermisten fin, så den inte rinner o allmänna "bra-att-veta" tips :-)!

Mella sa...

Jag vill se en tutorial på vattenfallskort eller hur man använder alcohol inks för att färga in metall

Åsa / Dolores sa...

Jag skulle gärna se en tutorial på hur man använder sig av en brayer. Tex vilka olika användningsområden den har och om det finns olika tekniker för att använda den!
Hälsningar / Dolores

Anna S sa...

Roliga kortvikningar är aldrig fel att se tutorials på. Kanske lite tips på hur man målar med distresser, för det har jag inte lyckats få till när jag har försökt hemma.

Kram Anna

Lillnettan sa...

Tips på egenhändigt gjorda blommor är alltid roligt! Hur man gör egna pärlswirls med pearl maker och OH-papper skulle nog många uppskatta...*tänker* och så skulle jag precis som Mella här ovanför vilja ha en tutorial på hur man använder alcoinks - men med förslag på allt man kan göra med det. :)Göra egna bakgrunder med distresser, embossing, mist, stämplar mm. är roligt och lätt bara någon visar hur, så det skulle nog också uppskattas. :)