onsdag 1 februari 2017

Inspiration från Creative World i Frankfurt

Nu är vi tillbaka i Sverige efter 4 dagar i Frankfurt med besök på Creative World där vi kunde se lite av alla de nyheter som släpps nu i januari och under våren. Det var några dagar med roliga möten och härlig inspiration och många idéer till demos som kommer att komma under våra mässor i vår.

Här kommer lite bilder på en del vi såg på mässan.

Först börjar vi hos Nellie Snellen som kommer med många roliga nyheter denna vår, och många av dem landade i butiken redan idag så håll ögonen öppna denna veckan under nyheter i shopen,Här står den underbara Nellie själv som visade många roliga ideér och roliga nya dies.


Det kommer många roliga dies och stämplar från Nellie denna vår.


Lite från Hero Arts:


Min favorit är ju såklart Tuppen ;-)
Vi har hiitat många nya snygga pappersblock 6x6 som kommer att komma och lite roliga alfabetsstickers kommer också att komma här är några av färgerna men det kommer flera.


Vi träffade också på denna supertrevliga dam, Finnabair som visade så mycket roligt och många av hennes färger och mixed media kommer snart leta sig in i butiken:Med dessa Sneak Peaks på lite, lite av vad som kommer under våren så önskar jag er fortsatt trevlig vecka, och mera bilder kommer då vi får hem nyheterna.

Kram Anna-Lena aka Hönan

Inga kommentarer: