fredag 10 januari 2014

Project Life har tagit Sverige med storm!

Det kommer såååå mycket nya härliga produkter i vår så håll i er! 
CHA i USA börjar imorgon och sedan är det bara att börja vänta på att godsakerna ska landa även på den här sidan världen. 

Project Life (scrapping i småfickor) har verkligen sköljt över Sverige och det är det perfekta sättet att scrappa om man känner att man inte har så jättemycket tid att lägga ner på att dokumentera sitt liv eller sin familj. Gör man det superenkelt och "basic" tar det inte lång stund att dokumentera en vecka med bilder och lite text. 

Idag passar jag på att visa hur man superenkelt kan göra alldeles egna "kort" till Project Life. Basen är vanlig cardstock och sedan har jag använt mig av olika dekorationer från MMEs kit Memorabilia som kom i höstas. I övrigt ett perfekt kit just för detta då all text verkligen hör ihop med att dokumentera minnen! 

Kort 3x4". Material: Cardstock, Washi-tape och stans från Mandys (Engströms). 

Kort 3x4". Material: Cardstock, Washi-tape, Chipboard och Sequins.

Kort 4x6". Material: Cardstock, Washi-tape, Chipboard och Stickers. 

Kort 4x6". Material: Cardstock, Washi-tape, Chipboard, Sticky Notes, Enamel Dots och Stickers.

Kort 4x6". Material: Cardstock, Washi-tape, Stickers, Borders och Sequins.

Att göra egna kort är perfekt ifall man har lite blandade dekorationer över. 

Engströms har massor med material till Project Life så det är bara att sätta igång! Du behöver ett album, plastfickor, bra penna att skriva med och ett Core Kit. Då klarar du dig ett helt år om du bara lägger till dina egna fotografier. Faaaast, det är klart... det här med att bara nöja sig med ett kit... det kan ju vara svårt förstås. :) 


Inga kommentarer: